ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΖΗΜΙΕΣ?

Σε περίπτωση που οι ενοικιαστές δημιουργήσουν θέματα αναλαμβάνουμε για σας την επικοινωνία μαζί τους για αποφυγή παρεξηγήσεων . Σε περίπτωση ζημιών αναλαμβάνουμε και φωτογραφίζουμε το ζημιά και επιδιώκουμε αποζημίωση. Αποζημίωση δε καλύπτεται για κοινούς ή  κοινόχρηστους χώρους , χρήματα , έγγραφα , κατοικίδια . Θα χρειαστούν αποδείξεις των αντικειμένων που τυχόν έσπασαν για την αποζημίωση ή άλλα έγγραφα που το πιστοποιούν την αξία τους.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ?

Τουλάχιστον 3 κλειδιά χρειάζονται εκτός του ιδιοκτήτη σε περίπτωση που κλειδωθούν οι ενοικιαστές από έξω. Ένα διατηρεί η rentbnb , ένα στο σπίτι και ένα οι ενοικιαστές. Τα κλειδιά δε αναγράφουν τόπο κατοικία και φυσικά υπάρχει εχεμύθεια και εμπιστοσύνη για τη διαχείριση τους. Εάν δε θέλετε να δώσετε το κλειδί θα πρέπει να έρχεστε κατά το check in να μας τα παραδίδεται στην είσοδο.

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ?

Η καθαριότητα του σπιτιού γίνεται από συνεργείο κάθε φορά που αλλάζουν οι ενοικιαστές κυρίως πρωινές ώρες .

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ?

Είναι επιλογή σας τα αντικείμενα που αφήνετε στο σπίτι και αυτά που παίρνετε. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για χαμένα προσωπικά αντικείμενα ούτε οι πλατφόρες προώθησης δίνουν κάποια εγγύηση . Φυτά που τυχόν έχετε δε αναλαμβάνουμε το πότισμα και κατοικίδια αν έχετε τη διατροφή τους. Είναι αιτήματα που συχνά ζητούνται στη πορεία της συνεργασίας και ευθύνη για αυτά έχουν μόνο οι ιδιοκτήτες. Αυτόματο πότισμα στο μπαλκόνι ή το κήπο και αυτόματες ταίστρες (ενυδρεία κλπ) θα δώσουν λύση για όσο διάστημα μένουν οι ενοικιαστές στο σπίτι.

Συνεργάτες:
club vogue
clubs thessaloniki