ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε ! Δείτε παρακάτω τις επιλογές συνεργασίας που μπορούμε να συνάψουμε. Έαν τρέχετε είδη το σπίτι σας στο airbnb σας γεμίζουμε όλες τις υπόλοιπες ημερομηνίες όλο το χρόνο.  Αναλαμβάνουμε και  τρέχουμε εμείς όλη τη διαδικασία του σπιτιού , εσείς απλά πληρώνεστε!

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Διαχειριζόμαστε το σπίτι σας και το νοικιάζουμε  σε όλες τις συνεργαζόμενες πλατφόρες μας και στα ιδιόκτητα site μας . Εσείς μας λέτε το ποσό που θέλετε τη βραδιά και ορίζουμε κάποιο καπέλο επί της τιμής αυτής.  Το ποστοστό αυτό του καπέλου περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία της ομαλής διαδικασίας βραχυχρονιας μισθωσης και φυσικά παραμένει ανταγωνιστικό . Το κέρδος μας είναι μόνο σε περίπτωση που νοικιαστεί το σπίτι σας . Πληρώνεστε μετά από κάθε check in το πολύ έως 24 ώρες από την άφιξη μεσω τραπεζας ή από κοντά με μετρητά.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Κάνουμε μια εκτίμηση του σπιτιού σας και σας το μισθώνουμε όλο το χρόνο με  τιμή που θα συμφωνήσουμε . Εφόσον υπάρχει συνεργασία μισθώνουμε εμείς το σπίτι όλο το χρόνο και αναλαμβάνουμε τη συντήριση και τα πάγια έξοδα του (ρεύμα , νερό , τηλέφωνο , θέρμανση , κοινόχρηστα) . Αυτή η μορφή συνεργασίας ισχύει για τους νομους Χαλκιδικής , Θεσσαλονίκης
Πληρώνεστε προκαταβολικά το ποσό σε 3 δόσεις πρίν την έναρξη της σεζόν , και κατά τη διαρκεια.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά προφίλ σε όλες τις μεγάλες δημοφιλής πλατφόρμες. Έχουμε συνεργασία με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα που κανουν εισαγόμενο τουρισμό και φέρνουν κόσμο εκτός διαδυκτιακών πλατφόρμων. Διαθέτουμε ιδιόκτητα site και Portals που αναρτούμε καταχωρήσεις ενοικιάσεων. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες σας αν οι ίδιοι έχετε διαχείρηση στο airbnb.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

CHECK IN – CHECK OUT

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ DRONE

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2311292485 , 6944736386