ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε ! Δείτε παρακάτω τις επιλογές συνεργασίας που μπορούμε να συνάψουμε. Εαν τρέχετε είδη το σπίτι σας στο airbnb σας γεμίζουμε όλες τις υπόλοιπες ημερομηνίες όλο το χρόνο.  Αναλαμβάνουμε και  τρέχουμε εμείς όλη τη διαδικασία του σπιτιού , εσείς απλά πληρώνεστε!

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Διαχειριζόμαστε το σπίτι σας και το νοικιάζουμε  σε στο airbnb  και στα ιδιόκτητα site μας .Το ποσοστό μας είναι στα 20 % της κράτησης με δώρο την καθαριώτητα κλινοσκεπασμάτων  . Το κόστος του καθαρισμού του σπιτιού είναι 10 ευρώ και επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.  Το κέρδος μας είναι μόνο σε περίπτωση που νοικιαστεί το σπίτι σας από τους πελάτες. Πληρώνεστε μετά από κάθε check in το πολύ έως 24 ώρες από την άφιξη μεσω τραπεζας ή από κοντά με μετρητά. 

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Κάνουμε μια εκτίμηση του σπιτιού σας και σας το μισθώνουμε όλο το χρόνο με  τιμή που θα συμφωνήσουμε . Εφόσον υπάρχει συνεργασία μισθώνουμε εμείς το σπίτι όλο το χρόνο και αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τα πάγια έξοδα του (ρεύμα , νερό , τηλέφωνο , θέρμανση , κοινόχρηστα) . Αυτή η μορφή συνεργασίας ισχύει για τους νομους Χαλκιδικής , Θεσσαλονίκης 

Πληρώνεστε προκαταβολικά το ποσό σε 3 δόσεις πρίν την έναρξη της σεζόν , και κατά τη διαρκεια.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά προφίλ σε όλες τις μεγάλες δημοφιλείς πλατφόρμες. Έχουμε συνεργασία με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα που κάνουν εισαγόμενο τουρισμό . Διαθέτουμε ιδιόκτητα site και Portals που αναρτούμε καταχωρήσεις ενοικιάσεων. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες σας αν οι ίδιοι έχετε διαχείριση στο airbnb. Συμπληρωματικά τρέχουμε κανονικά το airbnb του ακινήτου σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

CHECK IN – CHECK OUT

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ DRONE

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2311292485 , 6944736386