ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε ! Δείτε παρακάτω τις επιλογές συνεργασίας που μπορούμε να συνάψουμε. Εαν τρέχετε είδη το σπίτι σας στο airbnb σας γεμίζουμε όλες τις υπόλοιπες ημερομηνίες όλο το χρόνο.  Αναλαμβάνουμε και  τρέχουμε εμείς όλη τη διαδικασία του σπιτιού , εσείς απλά πληρώνεστε!

PLAN - PRICE

Description

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Διαχειριζόμαστε το σπίτι σας και το νοικιάζουμε  σε στο airbnb  και στα ιδιόκτητα site μας .Το ποσοστό μας είναι στα 20 % της κράτησης για την ηλεκτρονική διαχείρηση και τσεκ ιν τσεκ ουτ  . Το κόστος του καθαρισμού του σπιτιού είναι 10 ευρώ και επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.  Το κέρδος μας είναι μόνο σε περίπτωση που νοικιαστεί το σπίτι σας από τους πελάτες.. 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά προφίλ σε όλες τις μεγάλες δημοφιλείς πλατφόρμες. Έχουμε συνεργασία με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα που κάνουν εισαγόμενο τουρισμό . Διαθέτουμε ιδιόκτητα site και Portals που αναρτούμε καταχωρήσεις ενοικιάσεων. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες σας αν οι ίδιοι έχετε διαχείριση στο airbnb. Συμπληρωματικά τρέχουμε κανονικά το airbnb του ακινήτου σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

CHECK IN – CHECK OUT

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ DRONE