ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κερδίζουμε μόνο όταν εσείς κερδίζετε ! Δείτε παρακάτω τις επιλογές συνεργασίας που μπορούμε να συνάψουμε. Έαν τρέχετε είδη το σπίτι σας στο airbnb σας γεμίζουμε όλες τις υπόλοιπες ημερομηνίες όλο το χρόνο.

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Πέρνουμε το σπίτι σας και το νοικιάζουμε  σε όλες τις συνεργαζόμενες πλατφόρες μας και στα ιδιόκτητα site μας . Το κέρδος μας είναι μόνο σε περίπτωση που νοικιαστεί το σπίτι σας και βγάλετε και εσείς λεφτά και δε είναι ποσοστιαίο αλλα σας δίνουμε ότι ποσό θέλετε. Το κέρδος μας βγαίνει με καπέλο επί της τελικής τιμής του ακινήτου. Μπορείτε παράλληλα να τρέχετε το σπίτι σας στο airbnb εσείς να το έχετε είδη ανεβασμένο και να να σας συμπληρώσουμε τις κενές ημερομηνίες σας όλο το χρόνο και όχι μονο στις 90 μέρες που περιορίζεται. Πληρώνεστε μετά από κάθε check in το πολύ έως 24 ώρες από την άφιξη τραπεζικός ή από κοντά με μετρητά.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Κάνουμε μια εκτίμηση του σπιτιού σας και σας το μισθώνουμε όλο το χρόνο με  τιμή που θα συμφωνήσουμε και με συμφωνητικό . Εφόσον υπάρχει συνεργασία μισθώνουμε εμείς το σπίτι όλο το χρόνο και αναλαμβάνουμε τη συντήριση και τα πάγια έξοδα του (ρεύμα , νερό , τηλέφωνο , θέρμανση , κοινόχρηστα) . Αυτή η μορφή συνεργασίας ισχύει για τους νομους Χαλκιδικής , Θεσσαλονίκης και  τη περιοχή Κατερίνη , Λιτόχωρο.
Πληρώνεστε προκαταβολικά το ποσό σε 3 δόσεις πρίν την έναρξη της σεζόν , και κατά τη διαρκεια.

ΕΠΙΛΟΓΗ 3

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνηση του σπιτιού με δικό μας συνεργείο και διακοσμητές  και ανάλογα με το κόστος ανακαίνισης εκμεταλευόμαστε το σπίτι με τη μορφή βραχυχόνιας μίσθωσης για κάποια χρόνια . Έπειτα από το διάστημα  που θα συμφωνηθεί και μετά το περας του  μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη μορφή της ΕΠΙΛΟΓΗΣ 1 ή της ΕΠΙΛΟΓΗΣ 2. Αναλαμβάνουμε τη συντήριση και τα πάγια έξοδα του (ρεύμα , νερό , τηλέφωνο , θέρμανση , κοινόχρηστα) οσο διάστημα το μισθώνουμε . Αυτή η μορφή συνεργασίας ισχύει για τους νομους Χαλκιδικής , Θεσσαλονίκης και  τη περιοχή Κατερίνη , Λιτόχωρο. Πληρώνεστε μετά το πέρας του συμφωνητικού και την απόσβεση της ανακαίνησης ανάλογα με το τρόπο που θέλετε να συνεχίσουμε.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Έχουμε συνεργασία με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα που κανουν εισαγόμενο τουρισμό και φέρνουν κόσμο εκτός διαδυκτιακών πλατφόρμων. Διαθέτουμε ιδιόκτητα site και Portals που αναρτούμε καταχωρήσεις ενοικιάσεων (kanokratisi.gr , vgainoexo.gr κ.α). Διαχειριζόμαστε επαγγελματικά προφίλ σε όλες τις μεγάλες δημοφιλής πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να συμπληρώσουμε τις ημερομηνίες σας αν οι ίδιοι έχετε διαχείρηση στο airbnb. Φυσικά το airbnb έχει πολλούς περιορισμούς στην Ελλάδα καθώς περιορίζεται σε 90 μέρες το χρόνο , 12000 ετήσιο όριο εισοδήματος , 2 ακίνητα ανα αφμ δικαιούχου. Εφόσον υπάρχει εκπροσώπηση του ακινήτου από εταιρεία που αναλαμβάνει την προώθηση του ακινήτου  μπορεί να μισθωθεί όλο το χρόνο.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

CHECK IN – CHECK OUT

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ DRONE

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2311292485 , 6944736386